Condons fora,condons dins... condons al Poder Judicial!!

Dimarts, el portaveu de la Conferència Episcopal, no se sap si per inducció celestial, per iniciativa pròpia o per la influència àurica del govern socialista, després d'una entrevista amb la ministra de sanitat, va afirmar (oh sorpresa!) que l´ús del condó es podria entendre en el context de la prevenció integral contra la sida,i fins i tot va citar un article de la prestigiosa revista Lancet amb l'aval de més de 150 científics que sostenen que la millor defensa es fonamenta en l'abstinència,la fidelitat i el condó (a, b i c, en anglès). Per una vegada, semblava que la Coferència Episcopal espanyola canviava de registre i admetia, almenys en el cas greu de la sida, l'ús del condó (les Conferències Episcopals de Brasil, Argentina, França, entre d'altres, l'admeten sense fer-ne massa propoganda).

Però heus ací que l'endemà des del Departament de sanitat del Vaticà es van repicar totes les campanes: ni parlar-ne, van dir, el condó és el passaport al sexe desenfrenat, i serà sempre una pràctica immoral perquè tanca la porta a la descendència (motiu contradictori, però, amb el que ells mateixos afirmen, que el condó no és segur). I ja tenim el monsenyor portaveu corregint i dient que de les lletres a, b i c l'Església només acceptava la a i la b, però no la c. Apa, doncs, condons fora i via lliure!! Que tothom assumeixi el risc i, si no vol assumir-lo, que no practiqui el sexe. Qui el practiqui "que se joda" (mai millor dit), que en pateixi les conseqüències... I aquesta línia "moral" diuen que l'han de tenir en compte els creients, que està directament relacionada amb la fe catòlica. Un dia la jerarquia hauria de plantejar-se de veritat quants dels qui es consideren creients segueixen les seves recomanacions morals, i veuria que són molt pocs, que la majoria sap distingir perfectament entre fe i costums morals obsolets que no alliberen sinó que esclavitzen. Però és clar, la majoria de bisbes estan fets per a la burocràcia, per a mantenir l'ordre i pensar hipòcritament que les seves recomanacions encara són escoltades. I el pitjor és que els mitjans de comunicació també s'ho creuen ( o ho fan veure?), i ho aprofiten per omplir pàgines d'escandalera. Per si no ho sabien, a l'Àfrica molts missioners i missioneres reparteixen condons entre la població, molts missioners catòlics viuen en parella i per a ells el Vaticà és només una cúpula llunyana, tot i que d'altres, massa addictes a aquestes recomanacions morals,han acabat sofrint en carn pròpia tota mena de contradiccions sexuals i , el que és pitjor, a vegades les han descarregat sobre tercers innocents.

Una altra de condons : Fraga proclama que tota la vida ha dit la veritat sense condons, i que no pensa utilitzar-los mai mentre visqui. Ben mirat, ara potser ja no li seria necessari... Però on sí que s'haurien d'utilitzar , i amb certa urgència, és a la majoria conservadora del Poder Judicial, perquè certes tendències lúbriques internes no facin el seu camí disfressades d'espermatozoos. No se'ls acut res millor, per pronunciar-se en contra del matrimoni homosexual, que aixecar la sospita de pensar que per aquesta via potser un dia es legalitzarà sobre la poligàmia i sobre la relació entre un home i un animal. Veieu on es troba l'animal? Però deixem-ho ara , que això del matrimoni homosexual mereix un altre spot.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Del "vot de la teva vida"a l’abstenció

De vegades els anys

Xavier Trias, indignat